Casa verde 2023

Programul casa verde fotovoltaice 2023

Articol 32 alineat 4

"Beneficiarul este obligat să informeze vizual publicul privind instalarea sistemului de panouri fotovoltaice cu finanțare din Fondul pentru mediu, conform informațiilor și caracteristicilor aprobate prin dispoziția președintelui și publicate pe pagina de internet a AFM."

Programul casa verde fotovoltaice 2023

Casa verde?

O locuință verde, în contextul energiei fotovoltaice, este o locuință care folosește panouri solare pentru a genera electricitate. Energia fotovoltaică este o formă de energie regenerabilă care implică transformarea luminii solare direct în energie electrică. Într-o astfel de locuință, panourile solare sunt de obicei montate pe acoperiș, unde pot capta maximul de lumină solară. Acestea generează electricitate care poate fi utilizată pentru alimentarea aparaturilor electrice din casă, încălzire, climatizare sau încărcarea vehiculelor electrice.

Casa Verde Fotovoltaice 2023

Acest program oferă finanțare nerambursabilă pentru proiecte de eficientizare energetică, reducere a consumului de energie, dar și pentru implementarea de sisteme care utilizează surse regenerabile de energie, cum ar fi panourile fotovoltaice sau termice, pompele de căldură, sau alte dispozitive de producere a energiei.

stema_2015

Ce conține un sistem fotovoltaic complet de 3Kw?

Huawei Sun-2000-3KTL L1 monofazic High Curent

Canadian Solar 455w, CS6L-455MS,Mono,Pe

Smart Huawei DDSU666

Conector MC4 mama,tata 4-6mm staubli

Cablu solar 6mm rosu,negru

Conductor împământare MYF 16 galben verde

Șină ECO AL CLENERGY 4400 mm, îmbinare șină ECO AL CLENERGY ER-SP-ECO

ER-IC-ST30 celma intermediară 30 mm CLEANERGY PV-EZRAC

M88150 mm CLENERGY ER-I-05/HB/WP

CLENERGY EZ-GL-ST

cabluri CLENERGY EZ-CC-PV/4

Eurotehnica youtube
Eurotehnica echipa 1
10,362

Panouri instalate

400

Clienți mulțumiți

500

Proiecte finalizate

3-10 KPW

Sisteme fotovoltaice rezidențiale

WhatsApp Image 2023gdfg 07 27 at 18.35.24
4 motive pentru care să alegi

Eurotehnica - lider în soluții solare!

Echipa noastră are ani de experiență în domeniul energiei solare, cu o înțelegere profundă a tehnologiei, proceselor de proiectare, instalare și întreținere. Noi suntem pregătiți să vă ghidăm prin tot procesul, oferindu-vă cele mai bune soluții pentru nevoile dumneavoastră.

Când alegi Eurotehnica, nu doar optezi pentru montaj și mentenanță de calitate a panourilor fotovoltaice, ci și pentru o serie de beneficii esențiale. Profită de experiența echipei noastre pentru a maximiza eficiența și durabilitatea instalației tale.

De la proiectare și consultanță, la transport, instalare și întreținere, Eurotehnica  este dedicată să vă ofere un serviciu complet. Ne ocupăm de toate detaliile pentru a vă face tranziția către energia solară cât mai ușoară posibil.

Credem că suportul post-instalare este la fel de important ca procesul de instalare. Oferim suport continuu și suntem gata să răspundem la orice întrebări sau nevoi pe care le aveți după instalare.

Membrii echipei

Ne angajăm să continuăm să oferim soluții de înaltă calitate și să lucrăm pentru un viitor mai luminos pentru toți.

Instalații fotovoltaice la cheie

Ce oferim ?

Consultanță

1

Începem cu o evaluare aprofundată a locuinței tale pentru a identifica cele mai bune locații pentru panourile fotovoltaice. Vom lua în considerare orientarea, înclinația acoperișului, condițiile de iluminare și potențialele obstacole.

Transport

2

Panourile solare și componentele sistemului sunt livrate în siguranță la locul de instalare folosind serviciul nostru profesionist de transport.

Instalare

3

Echipa noastră de instalare specializată va monta panourile și componentele sistemului, asigurându-se că totul este conectat corect și funcționează la eficiență maximă.

Punere în funcțiune

4

Odată ce totul este instalat, vom testa sistemul pentru a ne asigura că produce energie în mod eficient și sigur.

Eurotehnica lucrari 2
Eurotehnica Alina Barbu 1

“Nu moștenim Pământul de la părinții noștri, îl împrumutăm de la copiii noștri. Să continuăm împreună această călătorie, asigurându-ne că lasăm în urmă o planetă mai verde pentru generațiile viitoare.”

Alina Barbu

Director administrativ
quote icon
Kaml

“"Avem două opțiuni - să ne schimbăm sau să schimbăm planeta pe care o locuim." Peste 13 ani de expertiză în energie solară au consolidat misiunea noastră de a vă ajuta să alegeți prima opțiune.”

Kamal Tamer Hassan Mostafa

Director tehnic
quote icon
Dragos Moldovan

“ În această era a tehnologiei, am reținut un adevăr: "Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să-l inventezi."

Dragoș Moldovan

sef echipa
quote icon

Eurotehnica

Parteneri în construcția unui viitor sustenabil cu panouri fotovoltaice

353669477_997157364937952_4591380220726959405_n
Canadian Solar
jinko solar
Fronius Logo
336904339_759868932238336_1856646380641698732_n
Growatt logo PNG
SolaxPowerlogo400x284
SMA Inverter
Logo_FUTURASUN_verticale
logo mounting systems website 150x77 1