Contact

  Cere ofertă

  Contact 

  Strada Popoveni Nr. 5 B , Craiova

  Urmărește-ne

  Întrebări și răspunsuri

  Secțiunea noastră de Întrebări și Răspunsuri oferă răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care
  le au clienții noștri despre instalarea și utilizarea panourilor fotovoltaice.

  Un panou fotovoltaic instalat de Eurotehnica are o durată de viață estimată de 25-30 de ani. Cu toate acestea, performanța panourilor poate continua să fie eficientă și după această perioadă, cu o ușoară scădere a eficienței pe parcursul timpului.

  Sistemele noastre fotovoltaice sunt concepute pentru a necesita o mentenanță minimă. Cu toate acestea, recomandăm o verificare anuală pentru a ne asigura că sistemul funcționează la parametri optimi. În cazul în care apar probleme, avem o echipă de service gata să intervină rapid și eficient.

   Panourile fotovoltaice produc cel mai mult curent în zilele însorite, dar vor funcționa și în zilele înnorate, deși la o capacitate redusă. Anumite condiții meteorologice extreme pot avea un impact asupra performanței, dar sistemele noastre sunt concepute pentru a rezista la variații mari de temperatură și la fenomene meteorologice severe.

  La Eurotehnica, ne dedicăm susținerii și satisfacției clienților noștri. Dacă aveți nevoie de asistență sau de service pentru sistemul dumneavoastră fotovoltaic, echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. Nu trebuie decât să ne contactați.

  Parteneri în construcția unui viitor sustenabil cu panouri fotovoltaice