Detalii proiecte

Proiect

Shopping City Târgu Mureș 400kWp

CLIENT
Shopping City Târgu Mureș

PANOURI SOLARE

880

PRODUCȚIE

400 kWp

PRODUCȚIE ANUALĂ

510.864 kWh

SISTEM

ON GRID

PERIOADA AMORTIZARE

4-6 Ani

Shopping city Targu Mures

Sistemele fotovoltaice reprezinta o investitie excelenta nu doar pentru halele de productie, ci si pentru centrele comerciale ce detin acoperisuri nefolosite si care au consum mare de energie in timpul zilei.

Acestea pot beneficia de numeroase avantaje pe termen lung, fiind un mod eficient de a reduce costurile energetice și de a face un pas important spre sustenabilitate.Unul dintre principalele avantaje ale folosirii sistemelor fotovoltaice este reducerea semnificativă a costurilor de funcționare. Costul energiei electrice, mai ales în cazul centrelor comerciale care funcționează pe durata întregii zile, poate constitui o proporție mare din cheltuielile de funcționare. Însă cu instalarea sistemelor fotovoltaice, aceste costuri pot fi drastic reduse. Energia solară captată de panourile fotovoltaice în timpul zilei poate fi folosită pentru a alimenta clădirea, astfel reducând cantitatea de energie cumpărată de la furnizorul local.

În al doilea rând, instalarea sistemelor fotovoltaice este o investiție pe termen lung care poate oferi un randament financiar competitiv. Deși costurile inițiale pot fi ridicate, economiile realizate din reducerea facturilor la energie vor acoperi în timp aceste cheltuieli inițiale.

  • Reducerea costurilor de funcționare
  • Investiție pe termen lung cu randament financiar competitiv
  • Sustinabilitatea mediului
  • Îmbunătățirea reputației companiei
  • Valorificarea eficientă a spațiilor nefolosite

Un alt beneficiu secundar este că, prin utilizarea sistemelor fotovoltaice, centrele comerciale pot transmite un mesaj puternic către consumatori. Într-o lume tot mai conștientă de problemele de mediu, alegerea de a investi în energie regenerabilă poate fi văzută ca un angajament puternic pentru sustenabilitate și poate contribui la îmbunătățirea imaginii și reputației companiei.

Proiect

Hotel Sidney Craiova 50 kWp

CLIENT

Hotel Sidney Craiova

PANOURI SOLARE

110

PRODUCȚIE

50 kWp

PRODUCȚIE ANUALĂ

62,346 kWh

SISTEM

ON GRID

PERIOADA AMORTIZARE

1-2 Ani

WhatsApp Image 2023 07 25 at 09.37.00

Suntem mândri să anunțăm că echipa Eurotehnica a finalizat cu succes instalarea unui sistem fotovoltaic de 50 kWp la Hotelul Sidney din Craiova.

Proiectul a implicat instalarea unei soluții de energie regenerabilă eficiente și durabile care va reduce costurile energetice și amprenta de carbon a hotelului. Echipa noastră de experți a lucrat în strânsă colaborare cu Hotelul Sidney pentru a proiecta și instala un sistem personalizat care se potrivește perfect nevoilor specifice ale hotelului.

Acest sistem de 50 kWp nu numai că va genera energie curată și regenerabilă, dar va contribui și la atingerea obiectivelor de durabilitate ale hotelului. De la reducerea emisiilor de carbon până la economisirea costurilor energetice, investiția în energia solară reprezintă o decizie de afaceri înțeleaptă.

Suntem recunoscători pentru încrederea acordată de Hotelul Sidney și suntem încântați să vedem cum soluțiile noastre de energie regenerabilă îi ajută pe partenerii noștri să se dezvolte în mod durabil.

Beneficii directe

Instalarea sistemelor fotovoltaice este o investiție pe termen lung care poate oferi un randament financiar competitiv. Deși costurile inițiale pot fi ridicate, economiile realizate din reducerea facturilor la energie vor acoperi în timp aceste cheltuieli inițiale.

  • Reducerea costurilor de funcționare
  • Investiție pe termen lung cu randament financiar competitiv
  • Sustinabilitatea mediului
  • Îmbunătățirea reputației companiei
  • Valorificarea eficientă a spațiilor nefolosite

Social Media: