Echipa

instalator validat în cadrul programului Casa Verde - AFM 2023

Montaj profesional
La cele mai mici prețuri din Oltenia

Eurotehnica lucrari 1
4 motive pentru care să alegi

Eurotehnica - lider în soluții solare!

Echipa noastră are ani de experiență în domeniul energiei solare, cu o înțelegere profundă a tehnologiei, proceselor de proiectare, instalare și întreținere. Noi suntem pregătiți să vă ghidăm prin tot procesul, oferindu-vă cele mai bune soluții pentru nevoile dvs.

Ne dedicăm a înțelege nevoile unice ale fiecărui client și personalizăm fiecare sistem pentru a se potrivi perfect cu nevoile energetice, bugetul și locația dvs. Evaluăm cu atenție proprietatea dvs. pentru a identifica cele mai bune soluții.

De la proiectare și consultanță, la transport, instalare și întreținere, Eurotehnica  este dedicată să vă ofere un serviciu complet. Ne ocupăm de toate detaliile pentru a vă face tranziția către energia solară cât mai ușoară posibil.

Credem că suportul post-instalare este la fel de important ca procesul de instalare. Oferim suport continuu și suntem gata să răspundem la orice întrebări sau nevoi pe care le aveți după instalare.

Eurotehnica

Întrebări și răspunsuri

Un panou fotovoltaic instalat de Eurotehnica are o durată de viață estimată de 25-30 de ani. Cu toate acestea, performanța panourilor poate continua să fie eficientă și după această perioadă, cu o ușoară scădere a eficienței pe parcursul timpului.

Sistemele noastre fotovoltaice sunt concepute pentru a necesita o mentenanță minimă. Cu toate acestea, recomandăm o verificare anuală pentru a ne asigura că sistemul funcționează la parametrii optimi. În cazul în care apar probleme, avem o echipă de service gata să intervină rapid și eficient.

 Panourile fotovoltaice produc cel mai mult curent în zilele însorite, dar vor funcționa și în zilele înnorate, deși la o capacitate redusă. Anumite condiții meteorologice extreme pot avea un impact asupra performanței, dar sistemele noastre sunt concepute pentru a rezista la variații mari de temperatură și la fenomene meteorologice severe.

La Eurotehnica, ne dedicăm susținerii și satisfacției clienților noștri. Dacă aveți nevoie de asistență sau de service pentru sistemul dvs. fotovoltaic, echipa noastră de specialiști este gata să vă ajute. Nu trebuie decât să ne contactați.

    Cere ofertă