Stații de încărcare rezidențiale

statie de incarcare huewaei 1
Huawei AC Charger 5

De ce Huwaei FusionCharge AC?

 FusionCharge AC promovează utilizarea energiei regenerabile, permițându-ți să încarci mașina cu energie solară. Astfel, nu doar că economisești, dar contribui și la protejarea mediului înconjurător.

Cu opțiuni precum Wi-Fi, Ethernet și RFID, stația FusionCharge AC se integrează perfect într-un ecosistem smart home, oferindu-ți control total asupra procesului de încărcare.

Protecția împotriva supratensiunilor, protecția la supra/infra-temperatură și protecția reziduală de curent sunt doar câteva dintre caracteristicile care asigură o încărcare sigură și eficientă.

Cu un design intuitiv și un proces de instalare de doar 30 minute, FusionCharge AC este gata să transforme garajul sau curtea ta într-o stație de încărcare de ultimă generație.

Fiind certificată CE, RoHS 2.0, IEC 61851-1 și IEC 62196-2, stația FusionCharge AC îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate și siguranță la nivel global.

Eurotehnica și FusionCharge AC

Pionieri în Era Mobilității Electrice și a Energiei Regenerabile

La Eurotehnica, avem o tradiție îndelungată în promovarea energiei regenerabile, cu o expertiză solidă în domeniul sistemelor fotovoltaice. Acum, ne mândrim să introducem în portofoliul nostru stația de încărcare FusionCharge AC de la Huawei, o soluție de ultimă generație pentru vehiculele electrice.

sr 2 3
Montaj Stații Craiova - Servicii Profesionale în Zona Metropolitană

Cauți montaj și programare de stații în Craiova? La un preț competitiv de 100 euro + TVA, echipa noastră oferă servicii de top, specializate pentru locuitorii din Craiova și zona metropolitană.

sr 2 3
Ofertă Montaj Stații în Craiova și Zona Metropolitană

Beneficiază de servicii profesionale de montaj și programare de stații la un tarif special de 100 euro + TVA. Dacă ești în Craiova sau în împrejurimi, suntem alegerea ideală pentru servicii de calitate superioară.

sr 2 3
Servicii de Montaj Stații Craiova - Calitate Garantată în Zona Metropolitană

Ești în căutarea unui serviciu de montaj și programare de stații în Craiova? Cu un preț de doar 100 euro + TVA, oferim soluții optimizate pentru locuitorii din Craiova și zona metropolitană. Experiența și profesionalismul ne definesc!